Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Förbättringar sen slutat nattamma

Till en början är det lätt att bara se det jobbiga och negativa när man gör en sån här stor förändring i en liten bebis liv. Men bara efter 3 dagar kunde vi se framsteg. Framsteg som jag såg, men jag är inte helt hundra på att Jair såg dom. Han har inte sagt nåt när jag har pratat om det. Men iförrigår så sa tjejen i det andra paret som vi bor hos att hon tyckte att det har blivit jättestor skillnad på Lucas. Han är mycket piggare och gladare, leker och skojar med oss och är nästan aldrig ledsen eller gnällig. Lucas har alltid varit en glad bebis men vissa dagar har det känts som att man måste underhålla honom hela tiden. Självklart leker jag mer än gärna med mitt barn, men ibland måste jag göra andra saker också.

Skillnader som vi har märkt tydligt är:
* piggare och gladare bebis
* äter som värsta matvraket (han har alltid varit liten i maten)
* lär sig nya saker snabbare (känns det som iaf)

Det känns så himla skönt att se att det är skillnad på honom. Att sluta nattamma är tufft och svårt. Speciellt när man ser sitt hjärta gråta, men när man kan se resultat efter bara några nätter så känns det otroligt bra. Hans matlust blev bättre förra gången jag slutade nattamma när vi var i Sverige också, men det är lätt att glömma dom bra sakerna när man ser massa dåliga saker.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × = två