Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Föreviga magen med gips

Jag funderar på att föreviga gravidmagen genom att göra en gipsavgjutning när magen blivit lite större… eller ja, typ dom sista veckorna.

Någon som vet var man kan köpa såna där gipsbindor man kan göra en sån avgjutning med?

9 reaktioner på ”Föreviga magen med gips

 1. Jag köpte mina rullar från apoteket och lackade sedan med hobbylack från panduro! Ska helt klart göra en denna graviditet också, ska bli kul att se om magarna påminner om varandra när de hänger bredvid varandra på väggen!

 2. Tack för tipsen! Det verkar ju som sådana där gipsbindor är lättare att hitta än vad jag trodde! Cissi, jag tror jag köper någon extra rulle då, känner på mig att ja kommer få en STOR mage :)

  Malin, ja, jag tänkte det… det måste vara häftigt att se efteråt, för man glömmer nog fort hur stor magen har varit :)

  Snutten, plötsligt händer det… :)

  Nathalie och Monica, ja, jag tyckte det var jättekul att jag hittade er också!! :)

 3. Det finns gips att köpa på apoteket också, ett paket innehåller 6 rullar. Jag hjälpte en kompis att göra gipsmage i v. 37 och det räckte gott och väl med 6 rullar, men hon hade å andra sidan en rätt liten mage.

 4. Kul att du tittade in! Och grattis till bebisen i magen :) Visst är det underbart! Kul att vi ska ha så tätt inpå varandra. Våran är beräknad att komma den 18e mars så det skiljer bara några dagar! Så hit kommer jag fortsätta att komma :)

 5. Jättekul att hitta någon som ska ha barn samtidigt :) Hoppas du mår bra?! Sån gipsmage såg jag häromdagen på babyproffsen och på beginners om du har någon sådan i närheten av där du bor :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − 8 =