Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Förkylda familjen och träningsvärk

Lagom till helgen blir jag förstås dunderförkyld. Lucas har ju varit förkyld i några dagar och när jag har säkert gått runt med viruset i kroppen så igår när jag tränade blev immunförsvaret lite sämre och viruset kunde bryta ut. Men ingen var att jag skulle gå på Box idag med tjejen som jag träffade, men nu får det bli nästa vecka istället. Så nu ligger jag här på sängen och snorar med en jävulsk alldeles underbar träningsvärk i mage, rumpa, bröst och lår, så skönt! Det är gött med träningsvärk, det är liksom ett kvitto på att man har kämpat :-)

By the way, jag fick frågan om varför jag inte går ut och springer istället eftersom det är gratis träning. Min största anledning till att jag inte gör det är för att jag tycker det är så fantastiskt tråkigt även om jag springer med en vän. Powerwalka tycker jag bättre om men motionen till det tryter ganska ofta, för mig passar träningspass på gymmet allra bäst. Dessutom fick jag höra från Jairs familj när jag berättade var jag hade powerwalkat nånstans att det inte var så bra platser så jag vill inte ut och promenera med barnvagnen igen…

Lucas är bättre från förkylning idag men när jag kom hem efter träningen igårkväll så var det katastrof. Han skrek och skrek och slutade inte för nåt. Jag är säker på att han hade ont nånstans, men jag vet inte var… Kanske var det tänderna, halsen eller magen. Jag tror inte det var öronen. Jag blev jätteorolig och sa till Jair om Lucas inte slutar skrika snart så vill jag åka till doktorn med honom. Men han slutade efter ett tag för att sova en liten stund och sen börja igen. Vi gav alvedon klockan 21 och en ny dos 02.45 och sen sov han och vaknade som en ny människa. Stackars lilla gubben!

En reaktion på ”Förkylda familjen och träningsvärk
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + = arton