Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Första bebiskläderna

Köpen från shoppingrundan idag… Världens sötaste lilla babybjörnoverall från Kappahl märket Newbie, så mjuk! Vi kunde bara inte låta bli!! :-) När jag satt och åt mjukglass öppnade Jair påsen o satt o klappade på den, den är så himla mjuk! Tänk hur mysigt det blir när det är en bebis där i!!! Eftersom vår bebis kommer i mars så blir nog den här lilla dräkten perfekt för bebisen att åka hem från BB i. Sen köpte vi också urgulliga mössor (i två storlekar) och små söta strumpor på H&M. Fick syn på dom i flera mammabloggar o tänkte att jag måste bara ha dom!

Det där med storlekar tycker jag är svårt. Tänk om man får en jättestor bebis, då kanske inga kläder som man har köpt passar. Jag & Jair resonerade att om det är nåt dyrt så köper vi det i storlek 56 men om det är lite billigare i storlek 50 men inte för mycket i storlek 50. Mössan gillade jag så mycket så den köpte vi i både 50 och 56 :-)

20120827-202942.jpg

20120827-202951.jpg

2 reaktioner på ”Första bebiskläderna

    1. Oj då!! Jag som förställde mig att 50 skulle vara perfekt för ett nyfött barn med normalvikt! Ny blir jag jättenyfiken o vill ställa massa frågor! Hur långt tid tog innan storlek 50 passade o hur länge kunde hon ha 50 sen?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + sju =