Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Första gången bebis kändes utanpå magen

Idag fick min mamma kära bebis röra sig lite för första gången. Det är den första gången som någon annan än jag har känt bebis. Hon gjorde lite så som barnmorskan gör, tryckte lite på magen för att känna var bebis låg o på dn sida på magen kunde hon känna bebis fladdra till under sina fingrar när hon tryckte. Mamma kunde också gissa var antingen rumpan eller huvudet låg för att det var hårt på ett ställe på magen. Det var jättekul!!!

20121013-190502.jpg

Lägg märke till att jag inte kan se mina fötter längre, om  ja inte böjer mig fram såklart 😛
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + = nio