Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Funderingar kring nya soffan

Tack för tipsen om hur vi kan möblera nya vardagsrummet. Jag har lite hopp om att vi kanske lyckas möblera med soffan vi redan har. Hoppas det! Då blir det inte så många utgifter direkt när vi kommer hem. Jag har lite svårt att visualisera hur My menade med soffan i mitten av rummet, men jag gillar tanken att inte var låst vid att möblera ut med väggarna. På amerikanska filmer är soffan ofta i mitten av rummet och då är det oftast riktigt snyggt! Men vad ska vi ha bakom soffan om vi ställer den mitt i rummet? Jag får nog googla fram lite bilder på det.

När jag googlade igår för att leta efter bilder på soffgrupper så hittade jag den här bilden:

20140510-193154.jpg

Jag tycker det ser ut som IKEAs Ektorp soffor. Såg att man kan hitta dom ganska billigt på Blocket och bara köpa till ny klädsel om dom är hela :-) Men jag tycker det är viktigt att soffan är skön också så om vi ska köpa en ny soffa så måste jag provsitta först. Helst av allt behåller jag vår soffa vi har ett par år till, iaf nu när Lucas är liten och grisar i soffan :-) Eller säljer den men köper en fin begagnad soffgrupp. Ingen idé att lägga mycket pengar på en sprillans ny soffa när man har småbarn eller?

En reaktion på ”Funderingar kring nya soffan

  1. Vi har en liten lekhörna till dottern i vardagsrummet trots att hennes rum alltid är öppet och bara några meter från vardagsrummet. Men hon gillar att leka både där o i vardagsrummet så hon har en lekhörna där. Vi har en stor matta med lite större leksaker som inte får plats i hennes rum, tex en bobbycar osv. Funderar på ett mini kök snart också! Så det finns mkt man kan göra!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 × ett =