Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Går med en hand!

Åh nej! Mitt i alltihopa med det här med nattamningen så glömde jag helt bort att berätta att Lucas började gå med bara en hand iförrigår! Det var inte hans intiativ att släppa handen, det var mitt. Han står superbra när han bara håller en hand så jag tänkte att jag släpper och ser vad som händer. Kommer han sätta sig ner? Eftersom han väldigt gärna ville pilla på bildäcken på dom två bilarna som stod parkerade och han kunde inte nå dom där han stod så började han gå. Fast först så försökte han få tag på min hand som jag gömde bakom ryggen :-) Efter det så gick han och jag sida vid sida runt i trädgården och tittade på blommor, flugor, kryp och annat skojsigt som vi hittade. :-) Nu ska det gåtränas med en hand :-)

20140409-175502.jpg

Har fortfarande inte lyckats ta en bild på det än, men snart så :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = noll