Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gissa när bebisen kommer och vinn fina priser!

2016-04-11 @ 21:09 

Oj vad det var längesen som jag bloggade på MinBebis nu, snart 2 år sen! Jag ser att det är många som fortfarande kikar in här så jag tänkte titta in och säga att ni är välkomna in till min nya blogg Pasmallen.nu

Jag är just nu höggravid. Ja, ungefär så höggravid som det går att bli, bebis är nämligen beräknad om så lite som 3 dagar! Helt galet!!!! Det är så himla spännande! För att öka spänningen ytterligare så har jag startat en gissningslek med finfina priser från Jollyroom!

Gissa på kön, datum, klockslag, vikt och längd. Den som har flest rätt vinner och får välja en av vinsterna på bilden, värde upp till 1999 kr! :-) Tävlingen hittar ni HÄR!

Det går också bra att tävla på min instagram @pasmallen.nu och därmed få en extra vinstchans eftersom ni kan välja en ny gissning där :-)

gissa och vinnKommentera


− 1 = tre