Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Glöm inte att tävla innan 4:e nov!

Hallå alla underbara läsare! Glöm inte att ni kan fortfarande vara med att tävla! Tävlingen avslutas denna söndagen!!! Tävlingen är enkel, ni behöver inte att motivera varför ni vill vinna och jag kommer lotta ut smycket. Tävlingen hittar ni här!

Smycket är en mexikansk Bola värde 249 kr + valfri kedja som ska hängas över gravidmagen under större delen av graviditeten. Bolan ger ifrån sig ett svagt ljud när man går som bebisen i magen kan höra och känna igen från den 20:e graviditetsveckan. Det svaga ljudet från Bolan sägs ha en rogivande effekt för barnet under graviditeten och även efter födelsen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− tre = 5