Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

2 reaktioner på ”Gonatt säger jag & bebis

  1. Mysigt!!! Jag o min sambo har också känt, men min sambo säger bara: ”I felt something” inte ”Åhh jag kände bebis” haha!

    Jag har sett naveln guppa till en gång, pyttelite. Det var en spark precis under naveln som gjorde att naveln guppade åt mitt håll om man säger så. Hade sparken varit lite starkare hade jag nog kunnat se in i naveln. haha!!

  2. Tack så mycket! Nä, jag smörjer bara in magen efter jag har duschat :) Nåt annat orkar jag inte bry mig om :) Jag har inte sett några rörelser utanpå magen än.. Däremot har både jag och sambon kännt små sparken utanpå nu! Hur mysigt som helst.

    Ser du rörelser utanpå?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 1 =