Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Gratis paket från goboken

20121025-183000.jpg

Alltid kul med gratissaker och jag gillade verkligen ”Boken om dig” som man fick! Det är en fylla-i-bok, när jag satt o läste igenom allt man skulle fylla i så börja jag nästan gråta, den är ju så vacker! Och det kändes så fantastiskt att tänka på vår bebis som ”du”. Vår fina lilla bebis som jag längtar så mycket efter att jag nästan börjar gråta när jag läser vad jag ska fylla i.

3 reaktioner på ”Gratis paket från goboken

  1. Haha!! Märkte nu hade jag skrev att bebisen föddes 2012-03-15! Och jag hade skrivit att bebisen hette Bebis i både förnamn och efternamn! Gör så du också!

  2. Men hur kunde du beställa redan nu? För mig finns inte 2013 att fylla i när man ska fylla i barnets födelse datum :S vill ju också ha nu :(
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 − = ett