Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

GRAVID, GRAVID!!!

Kan fortfarande inte fatta att jag är gravid! Eller jo, jag fattar men jag vågar knappt tro att det är sant. Igårkväll beställde jag en gratis ”baby-to-be box” från apoteket som jag var och hämtade idag. Den innehöll två pappatidningar, en föräldratidning, en baby-to-be handbok, små baby bubble bath flaskor, baby hudolja, baby hudkräm, en napp, probifrisk vitaminer (som gravida kan äta) och ett paket tuggummi.

image

Jag känner ”växtvärken” i livmodern, den känns mer än bara mensvärk nu. Det känns som en blandning av mensvärk, ont i magen både från när man har ont i magen för att man är supermätt och ont i magen för att man är hungrig samtidigt. Jag har inga andra symptom annars. Möjligtvis är jag lite extra trött bara… Jag känner mig också varmare överlag och dt känns jobbigt om det är lite för ”varmt”. Normalt känner ofta frusen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− åtta = 1