Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Gravidförsäkring del 2

Nu har jag bestämt mig för vilken gravidförsäkring jag ska välja och jag har valt Folksam precis som två av mina kära bloggläsare rekommenderade. Jag har suttit och läst igenom alla och det skiljer ganska mycket mellan vissa vad de täcker faktiskt. If som var dyrast var sämst på typ allt utom en grej och täckte inte samma som typ alla de andra gjorde.

Jag gjorde min jämförelse med hjälp av www.gravidforsakring.se

 

3 reaktioner på ”Gravidförsäkring del 2

  1. Det låter bra teesen 😀

    Angélica, det är säkert inga problem med utbetalningar, men det kan man ju aldrig veta! Bra att du inte valde if iaf för dom var både dyra och täckte inte mkt! Jag har if annars, dom har en billig olycksfallsförsäkring och dom har den billigaste hemförsäkringen om man är med i unionen som täcker mest. Men på gravidförsäkringar är dom faktiskt inte bra!!

  2. Oj vad dålig jag känner mig nu som precis tecknat en fast utan att jämföra! Jag tog hos Länsförsäkringar precis som jag gjorde då vi väntade sonen. Vi har allt annat försäkrat där så jag hoppas att det inte ska vara några problem med utbetalning ifall det skulle behövas :)

  3. Kanonbra val tycker jag =) Har aldrig haft några problem med att få utbetalningar eller så från dom.. Kanonbra och trevliga är dom också =)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre + = 6