Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Gravidsymptom – Boobies

Förutom det mycket konkreta beviset på att magen faktiskt växer så kan jag faktiskt se att brösten äntligen har börjat växa! Mina var inte som många andra nygravida, ömma och spända, mina var precis som vanligt! Jag tycker i och för sig inte att mina boobies är särskilt ömma (jag är jätteglad för det!) men nu är dom ganska fylliga/fyllda liksom, lite hårda och själva bröstvårtorna har blivit liksom formade för amning. Dom ser helt annorlunda ut, mer som en napp än som en vårta jag är van vid. Förut kunde de se ut lite så här när jag hade pillat på dom eller när jag frös, nu ser dom ut så här jämt. Dessutom tror jag att själva vårtgården har växt och blivit lite större o kanske lite lite mörkare.

2 reaktioner på ”Gravidsymptom – Boobies

  1. Mina har också vuxit något enormt! Jag har stora i vanliga fall så för mig är det drygt. Skillnad denna gång från förra är att de har varit ömma hela tiden från första början och vårtorna är blåa. japp, du läste rätt, blåa. Så var det inte förra gången.

    Förra gången läckte jag från och med v 20, imorgon går jag in i 21 och läcker inte än.

    Mina vårtor är större sen amningen med första. De blir inte som de varit om man ammat. Likadant med vårtgårdarna. Men skit samma, ganska nöjd ivarjefall:)

    1. Ojj blåa!! Det låter jobbigt att de är ömma! Hoppas att du slipper läcka denna gången, iaf så tidigt! Jag vill att mina bröstvårtor ska ändras, jag har alltid tyckt att det är kvinnligt med ”amningsbröstvårtor”, mina har jag alltid tyckt sett ”barnsliga” ut. Sen önskar jag mig kanske inte megastora vårtgårdar, men jag vill gärna att bröstvårtorna ska ändra form.. :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 2 =