Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Grilla varje dag!

Ja, iaf nästan varje dag! Jag är tokig i grillmat! Särskilt här där kött är så mycket billigare och man kan äta sig mätt på bara det bästa köttet och skippa potatis och annat som bara fyller magen :-) haha! (Helt ärligt är jag tokig i potatis också!)

Här där vi är nu har det blivit mycket grillning och flera gånger så har det grillats och badats i poolen samtidigt :-) Så härligt! Gråa vinterdagar i Sverige ska jag försöka minnas den här tiden vi har haft här nu.

Brassar älskar att grilla och grillar typ allt möjligt. En söndag i favelan blev vi bjudna på grillning och den grillningen hade verkligen allt, allt, allt!!!!! Kött, kyckling, räkor, kycklinghjärta och lök inlindad i aluminium tillagad direkt på kolen, så jäkla gott! Jag är inte så förtjust i få lök men den här löken var nog en av dom godaste jag nånsin har ätit!!!! Mummmmmmms!!!!

20140410-111536.jpg

3 reaktioner på ”Grilla varje dag!

 1. Hej Emma, åh vad underbart ni verkar ha det! Tänkte höra ifall du ville berätta hur det gick till när du tog körkort, med lektioner och övningskörning och så? Känner att jag skulle behöva lite pepp och motivation, tycker det går så långsamt för mig att lära in, lust att ge upp massa gånger men vill det här men det är så surt när det tar så mycket ork och energi känns som det aldrig kommer bli av för mig 😉
  Tack för en superduper bra blogg, Emma!!
  Lycka till med amningen, vad du än bestämmer dig för enligt ditt hjärta! :)
  Kram kram!

 2. Hej Emma, åh vad underbart ni verkar ha det! Tänkte höra ifall du ville berätta hur det gick till när du tog körkort, med lektioner och övningskörning och så? Känner att jag skulle behöva lite pepp och motivation, tycker det går så långsamt för mig att lära in, lust att ge upp massa gånger men vill det här men det är så surt när det tar så mycket ork och energi känns som det aldrig kommer bli av för mig 😉
  Tack för en superduper bra blogg, Emma!!
  Lycka till med amningen, vad du än bestämmer dig för enligt ditt hjärta! :)
  Kram kram!

 3. Gud så gott! Älskar själv grillat och tröttnar aldrig på det. Här hemma i Sverige är det dock inte lika regelbundet vi grillar. Tack för en härlig blogg!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 6 = noll