Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Handvirkade väskor

Jairs mamma är väldigt duktig på att virka och virkade den här väskan strax innan påsk. Perfekt för mobilen, plånboken, nycklarna och lite annat krafs. :-) Jag gillar såna här små väskor för man får inte plats med mer än man orkar bära :-)

Om det är någon som är intresserad så köper jag gärna med mig några väskor till er. (Vi kommer hem till Sverige 26:e juli!) Jairs mamma är fattig och trots att hon har jobbat hela livet kommer hon aldrig få nån pension så om ni skulle vilja köpa en väska från hennes skulle det var lite välgörenhet på samma gång :-)

20140505-181537.jpg

Det är inte alltid så lätt att ta kort på svart, men jag försökte iaf visa att det är foder inuti och att väskan stängs med kardborre.

Just nu håller hon på att virka en chockrosa väska! Jag visar upp den när den är färdig. Om det är någon speciell färg ni vill ha så går det bra att maila mig så att vi kan köpa det garnet.

Här ser nu hur långt axelbandet är på mig. Det går givetvis att få både kortare och längre. Det går även att påverka storleken på väskan.

20140505-181545.jpg

Priser för en väska är 150 kr.

En reaktion på ”Handvirkade väskor

  1. Kul! Jag köpte en av min mammas bästa vännina i Thailand, som är mycket duktig på att virka, och för att hjälpa med hennes ekonomi så köpte jag en. 100kr (500baht) betalade jag för men jag fick rabatt. Hon ville väl att jag skulle markadsföra åt henne. Min väska ser ut som en riktig handväska med ådragkedja och allt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta × = 64