Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Här ska vi bo!

Häromdagen gick mamma förbi huset där vi ska bo och tog en bild och skickade. Jag har inte sett det färdigt förut för när vi åkte till Brasilien höll dom på att bygga upp det här. Byggnaderna såg bara ut som tomma skelett!

20140511-132430.jpg

3 reaktioner på ”Här ska vi bo!

  1. Vi glädjer oss med er :-) ! Är det våningen näst högst upp vid pilspetsen? Eller på gaveln närmast kameran?
    Kramisar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 2 =