Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

HELA NATTEN!

Herregud vad sjukt! Jag vaknade precis nu och Lucas ligger fortfarande och sover! Han har inte vaknat en enda gång! Jag har nåt minne av att han har gnytt lite och att jag har lagt en hand på honom för att visa att jag är här, men det har aldrig funkat förut! Jag kan knappt fatta att det är sant! Han har sovit hela natten! HELA NATTEN! Jag var tvungen att kolla om han andades när jag vaknade och jag undrar fortfarande om han inte är sjuk eller nåt! Asså det här är så stort att jag blir alldeles gråtmild!

20131126-080557.jpg

En reaktion på ”HELA NATTEN!

  1. Gud så roligt, förstår glädjen! Oftast ammar jag Ayla sen somnar hon efter lite rullningar, pillande på sängen osv ”lek” för henne. Så hon ammar ju inte till söms.. Eller ska man skippa amningen helt innan läggning? Hur gjorde du? Ska ikväll ge gröt innan nattning sen ingen amning alls! Jag har också testat att försöka trösta i famnen o inte lägga ner, men fy hon har gråtit så hon fått kväljningar.detta var för 2-3 mån sen. Inatt gav jag inte bröstet vid några tillfällen. Funkade med nap 2 ggr,dom andra gnällde hön, kom aldrig till ro, kröp runt i sängen, la sig på med så efter 10 min ammade jag o hon somnade direkt. Har liksom inte haft ork ibland att testa att inte ge bröstet på nätterna. Men ännu en gång grattis!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sju = 11