Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Helgen börjar med Aquazumba

Nu är jag påväg hem efter att ha tränat Aquazumba! Så skönt!! Nu ska jag hem o käka chips o dipp och mysa med killen! Det är verkligen mycket hopp i Aquazumban fast i vattnet. Är det så på gravidvattengympa också? Någon som vet?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ nio = 10