Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Home sweet home

Igår åkte vi tillbaka hem till Jairs mamma och pappa. Och jag är verkligen glad att vi gjorde det för att på kvällen så var det en ny drive-by skottlossning och den här gången var det en 11 åring som blev träffad av en bala perdida (alltså skjuten av misstag). Jag tycker det är för jävligt!!! Men jag är inte helt hundra på dom här uppgifterna, det var många gånger i det området som nån hittade på att nån blivit skjuten men sen när vännerna kom för att se om det stämde så levde personen.

Jag är iaf glad över att vara hemma. Jag tyckte mycket om Jairs familj och området så jag tycker det är synd att det var så mycket skottlossningar där…

20140424-182459.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × = 63