Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Hoppar! Videon som måste ses!

Igår hoppade Lucas för första gången i mitt knä. Det var första gången han tryckte ifrån för att hoppa själv. Jag busade med honom lite och gjorde så att han hoppade i sängen och då plötsligt tryckte han ifrån och hoppade själv! Jag vet att många andra bebisar som är yngre än Lucas redan kan detta så Lucas är ju kanske till och med lite sen för sin ålder, men 3 månader hit eller dit gör ju ingen mindre utvecklad eller så. Vi har med flit inte ”hoppat” med honom i knät så mycket för att vi ska spara på våra ryggar lite. Vi har gjort andra saker istället och tänkt att han lär ju sig det i sinom tid ändå.

Direkt när han hade gjort detta hoppet så sprang Jair upp till vinden och hämtade hoppgungan och satte den i dörrkarmen till köket, det blev succé! Inte en dag försent! Han tyckte det var hur skoj som helst att skutta runt! Jag fick den sötaste videon på det.

20131213-230312.jpg

Den här videon måste ni bara se!

432449043244904324490[videofyme id=”4324490″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CP9BU-M3nCI[/youtube]
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × ett =