Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Hudvård för problemhy

Ni som har följt mig ett tag vet att jag kämpar med min problemhy. Just nu har jag en bra period i ansiktet, men nu sitter alla finnarna på ryggen istället. Det är så himla trist! En av mina absolut starkaste argument för att sluta amma är just för att återfå min hy! När jag åt P-pillrena, yasmine, så hade jag knappt en enda finne, eller åtminstone inga stora utbrott, utan i så fall bara någon enstaka. Innan vi åkte hit så köpte jag en uppsättning med ansiktsprodukter från Md Formulations som nästan är slut nu… Jag har använt rengöringstvålen i ansiktet, på bröstet och på ryggen (där jag kommer åt) och då blir huden bättre. Jag tror faktiskt att Md Formulations har varit den bästa hudvårdsserien som jag har provat hittills. Jag har en uppsättning med Exuvivance med mig hit till Brasilien också, den är typ halvslut. Men när jag har använt upp dom så funderar jag på att prova Dermalogica, är det nån som har erfarenhet av den serien?

20140428-154809.jpg

Ni hittar både Md Formulations och Dermalogica i webbshopen Eleven, såg dessutom att dom flesta av deras Md Formulations-produkter är prissänkta just nu :-)

2 reaktioner på ”Hudvård för problemhy
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 − = noll