Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Husbygget del 3 – videoinlägg

Jag tänkte jag skulle fortsätta visa hur det går med husbygget. I den här videosnutten visar jag hur dom gjuter husgrunden.

[videofyme id=”5144260″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wLNmFQZCxkA[/youtube]
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ fyra = 10