Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Husbygget del 4 & 5 – videoinlägg

Nu har vi hunnit så långt med husbygget att vi har rest en vägg och gjutit 3 pelare. Det går snabbt nu! Det som tar mest tid är att göra grunden och det är också det som är det tyngsta arbetet! Väggarna är det som går snabbast att göra :-)

Första videon visar hur den första väggen ser ut och jag förklarar hur den byggs upp med pelare.

[videofyme id=”5187125″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5dWYK1VuO9M[/youtube]

Andra videon visar hur killarna jobbar och fyller upp en av pelarna med cement.

[videofyme id=”5190105″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xcQ9iRIu3JU[/youtube]
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ tre = 4