Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Idag & igår

Det har varit här lite tyst här idag och igår. Det beror på att en av Jairs bästa kompisar kom till Brasilien igår och sen dess har vi hängt med dom. Fantastiskt kul för han ha gift sig med en underbar kanadensare. Jag som saknade att ha en kompis här, nu har jag nån jag kan umgås med! Dom ska stanna här tills VM precis som oss :-)

Igårkväll gick vi först hem till dom och åt och efter maten när det var Lucas sovtid (klockan 21.00) så gick vi hem och la Lucas. Efter det gick vi till en restaurang och tog en öl tillsammans med det andra paret. Jairs kusin kollade Lucas och allt gick bra så vi kom hem först klockan 03.00! Kul med en utekväll tillsammans! Under hela tiden vi var borta så vaknade Lucas bara en gång men somnade om direkt när han fick lite mjölk.

Imorse fick vi ändå vakna tidigt för skrutten ville inte ha sovmorgon. Vi började dagen med att dricka kokosvatten och sen bar det av till stranden med hela min lilla familj :-)

20140214-225007.jpg

En reaktion på ”Idag & igår
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ fyra = 11