Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Ilsken acne! Bästa tipset!

Nån mer än jag som tycker att fler ilskna finnar har börjat dyka upp i ansiktet under graviditeten? Isf har jag ett hett tips till er som funkar på mig och jag har en riktig problemhy om jag inte använder mig av dom här tipsen själv. Jag har till och med fått äta medicin mot min akne men det hjälpte tyvärr inte så mkt för min hud.

Jag använder mig istället av hudvårdsserien exuviance och något så naturligt som nästan 100% aloevera gel. Exuviance går jättebra att använda under graviditeten förutom deras ”Blemish treatment” som är superbra att lägga på en arg finne, men man ska inte använda den under graviditeten. Aloeveran använder jag som ansiktsmask. Jag kletar ansiktet helt tjockt med aloe Vera och låter det torka i någon timme eller två, ibland ger finnarna med sig av bara en gång ibland får jag lägga på två kvällar i rad men en sak är säker, aloevera är iaf inte finnarnas bästa vän utan min!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 2