Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Ingen Babyboom just nu

Jag har ju skrivit en del om att det är Babyboom här i Gbg… Så jag tänkte passa på att lugna er andra blivande mammor här att just nu verkar det inte vara nån Babyboom på Östra iaf. På förlossningen i lördags verkade det inte vara jättefullt och det känns inte som att det är nån större trängsel på BB just nu heller.

Vi fick ett eget rum direkt och vi har ju varit här i två nätter nu. Vi kommer stanna en ytterligare natt. Det är ganska skönt att vara här. Ingen stress och man får ju maten serverad och man kan ställa frågor hela tiden om vill. Jag trodde dom skulle säga till oss när det var dags för oss att åka hem, men när jag frågade sa dom att vi bestämmer det själva och dom skickar inte hem någon. Det var skönt att höra tycker jag. Men imorgon kanske blir lagom att åka hem tyckte vi.

Jair är hemma och hämtar datorn nu för den släpade vi aldrig med oss förut. När han kommer ska vi titta på en serie som vi följer och dessutom har han med sig inte bara en utan två mögelostar till mig! Vilken belöning!!!! Mums!!!

20130318-145618.jpg

6 reaktioner på ”Ingen Babyboom just nu

  1. Ohh, va fin pojke ni har fått Emma tycker faktiskt han är lite lik Jair 😀 Är så glad för er skull. Längtar själv till jag får min första bebis. Och längtar tills du lägger upp mer bilder på bebben! Kram på er! <3

    Svar från Emma: Ja, han är lik Jair! Ingen har sagt hittills att han är lik mig! Haha! 😀 Men det gör inget, han kan få vara lik pappa!

  2. Jag var på mölndals bb för några dagar sen och där var det så fullt att vi fick vänta i koridoren i flera timmar tills vi fick ett rum.

    Svar från Emma: Oj, det måste varit riktigt fullt då!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × = sexton