Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Inte långt kvar..

Nu kan det inte var lång tid kvar alltså! Jag har verkligen mycket mensvärk känningar och dom blir mer mer och mer intensiva.. Men det är inte smärtsamt än. Men det gör ganska mycket ont i svanken och mellan benen. Känns precis som jag ska få mens när som helst! Det måste väl ändå vara ett tecken på att det börjar dra ihop sig? Eller? Innan onsdagen hade jag inte känt nånting och nu känns det mer och mer intensivt..

10 reaktioner på ”Inte långt kvar..

  1. Tack för alla lyckönskningar och kommentarer!! Kul att ni tyckte det här var lika spännande som jag :-)

    Linn, du hade nästan rätt. Vi åkte in på morgonen dagen därpå och sen kom bebisen 19.24 :)

  2. Bebis gör sig nog i alla fall redo för förlossning. Det kan vara så att han håller på att åka nedanför spine. Felicia gjorde det och då trodde jag verkligen att förlossningen hade startat. Tyvärr så dröjde det några dagar till för mig. Men jag hade samma smärta som du beskriver.

    Väntan är dock så sjukt jobbig och man vill inget annat än att bebis ska komma så hoppas att han gör det snart och lycka till med förlossningen. Jag väntar med spänning på första bilderna 😉

    Kram

  3. Ååh va spännande!! Jag tror du kommer åka in ikväll och ha en bebis imorgon förmiddag :) lycka till med allt!

  4. Låter som att det börjar närma sig :) Jag gick sådär i flera timmar, utan att det gjorde ont, mer obehag och åkte in på kvällen för att föda :). Däremot så har jag hört att man kan ha såna känningar ett par dagar innan. Hoppas det är dags snart ändå! Spännande :) Lycka till!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ två = 7