Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Internetsvenska

Ibland tror jag min mormor blir galen på min svenska här på bloggen. Blir du det mommo? När jag bloggar så skriver jag som jag pratar och ibland skriver jag så snabbt att jag inte ens gör skillnad på än eller en och det skrämmer mig. Jag har alltid varit duktig på svenska och duktig på att skriva så ibland känns det lite läskigt att jag har börjat göra såna misstag! När jag började blogga så rättade jag jämt mina inlägg innan jag publicerade dom, läste igenom en extra gång och satte alla komma på rätt ställen. Jag rättade alltid mig själv, började aldrig med men eller och. Men jag vill inte skriva som en skönlitterär bok, jag vill att ni ska lära känna mig, nästintill höra när jag pratar och berättar här på min blogg. Och ja, då får väl min svenska betala sitt pris. Jag får helt enkelt tänka till lite extra när jag börjar jobba igen :-)

En reaktion på ”Internetsvenska

  1. Njaej -:)
    Jag tycker väl att rätt ”språk” på rätt plats är ok. En blogg blir ju mer personlig om man använder talspråk. Du kommer att kunna hålla isär de olika språkformerna när det krävs. I ditt jobb är det väl nödvändigt om texter skall översättas?
    Din blogg är rolig att läsa så ändra inte på något -:)
    Kramisar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × = 72