Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Jag & bebis idag :-)

Nu är jag hemma igen! Har varit fikat med min kompis Johanna efter jobbet. Jättekul att vi har börjat ses mera igen! Och jättekul att få sitta o prata skit :)

Idag har bebis sparkat och kittlat mig på insidan av magen nästan hela dagen. Så fort jag sitter ner och slutar prata kan jag känna att bebis vaknar och ligger där inne och grejar. Ibland känns det lite som den ligger liksom o ”krafsar” lite försiktigt på insidan av magen så att det kittlar mig. Åhh min lilla sötis, det är så himla härligt!!

Jag längtar så himla mycket efter min lilla bebis, men jag vill inte tiden ska gå för fort. Jag viill njuta av graviditeten o fortsätta gå runt i mitt lyckorus och ha fina kläder och känna mig vackrast i världen som jag gör just nu lite till!! Men, jag skulle gärna vilja sova lite längre på morgonen eller iaf slippa gå upp o gå till jobbet när det är becksvart ute… för det är så trist!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − två =