Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Jair & Bert

Nu ligger Jair o väntar på att vi ska ”läsa en kvart om kvällen”. När jag var liten hade vi en ”kvart om dagen” som vi skulle läsa hemma för att öva högläsning. Hemma hos oss har vi en kvart varje kväll vi läser Bert innan vi ska sova för att Jair ska få hjälp med sin svenska o det är jättemysigt!!!

20121024-223059.jpg

2 reaktioner på ”Jair & Bert

  1. Ja, gör det! Böckerna är ju roliga och lättsamma att läsa även om man inte är så förtjust i att läsa böcker. Man ska ju prata sitt känslospråk med sitt barn har jag hört så Adrian lär ju snappa upp ett o annat när du pratar med bebben :)

    Det går bra för Jair, speciellt med tal och lyssna. Han är såpass kommunikativ så han lär sig snabbt! Jag glömmer av mig en del o pratar mkt engelska o ibland portugisiska med honom, men då säger han med ett leende på läpparna: ”Jag förstår inte engelska” så du får jag säga det jag vill säga på svenska istället :)

    Det där med att svenska är ett av de svåraste språken tror jag inte riktigt på! Tror att folk säger det som en undanflykt! Men det beror ju också på vilket språk man har med sig i bagaget…. kram 😀

  2. Vad duktig han ar, kanske ska bestalla lite Bert-bocker till Adrian =) aven om vi inte bor i Sverige vill jag han ska lara sig lite mer, kanske kommer lite mer nar jag pratar svenska med lillen. Hur gar det for Jair? Pratar ni pa engelska eller svenska hemma? Har hort att svenskan ar ett av de svaraste spraken att lara..!?
    kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × = femtio sex