Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Jairs tatuering är färdig

Nu är Jairs tatuering färdig. Visst blev den snygg!!! Han vill vidareutveckla den så att den tänker bröstet också, men det har han bestämt att vänta med tills vi kommer tillbaka hit nästa gång. Men han har bestämt att han vill göra Lucas namn på andra bröstet, över hjärtat. Alla här har nåns namn intatuerat, till och med Jairs pappa säger att han ska tatuera in sina barns namn. Jairs mamma vågar inte. Jag får hela tiden frågan om jag inte ska tatuera in Lucas namn. Inte nu, om jag ska göra en tatuering med mina barns namn så får det vara en tatuering med alla barns namn i samma tatuering :-)

20140130-105028.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − = tre