Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Jätteroligt med Aquazumba!!!

Det var jätteroligt med Aquazumban! Det var massa bra musik o det kändes som bra träning. Får se om jag får någon träningsvärk imorgon…. :) Det var mycket hopp i vattnet o det kändes faktiskt i benen. När vi hoppade ville tränaren att vi skulle klappa händerna o göra saker med armarna men jag var tvungen att hålla i magen för annars kändes det dom det guppade alldeles för mycket med magen! :) Känns väldigt mysigt att komma hem efteråt, nyduschad o sitta i myskläder o mysa framför TVn.

Nästnästa fredag ska jag o Sanna dit igen. Jag kanske går dit själv nästa vecka… Vi får se.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 4 =