Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Julklappstips till bebis!

Ni som har följt mig ett tag vet att Lucas är stormförtjust i Babblarna! Dom funkar alltid när han är ledsen. När han är trött så somnar till och med till dom. Och dom är guld värda vid vaccineringen! Det finns inget bättre för honom än Babblarna! När han är ledsen i vagnen så brukar jag lägga telefonen med Babblarna-låten på i vagnen så att han kan lyssna på sången. Jag började spela Babblarna för honom när han var två månader så för honom inger dom trygghet.

Ni har väl inte missat Babblarna? Då och då träffar jag mammor som inte känner till Babblarna så jag tänkte visa er ifall det är nån som inte vet vilka dom är. Här kommer dom, klicka för att se videorna!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ffNfr_ZAFjM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v3sznytoSCY[/youtube]

Babblarna är ett färgglatt gäng som sjunger och dansar för att stimulera småbarns språkutveckling. Därför heter figurerna Babba, bobbo, diddi osv. Just för att hjälpa barnen med sin språkutveckling.

Så här står det om Babblarna på Hatten förlag:
Babblarna är väl genomtänkt språkträning. Inte bara för att de faktiskt hjälper till i språkutvecklingen, utan för att de gör det utan att man tänker på det. I leken med Babblarna, Babblarnas namn och deras speciella sätt att prata, så utvecklas språket. Fantastiskt, eller hur? Den pedagogiska plattformen är Karlstadmodellen och språkträningen riktar sig till barn i tidig språkutveckling. Babblarna älskas av alla och det fina är att varken barn eller vuxna tänker på att det är just språkträning det handlar om i leken och äventyren i Babblarnas värld.

Nu till julklappstipset! Jo, vi vill ju ge Lucas något speciellt i julklapp. Inte bara slå in massa grejs som han inte ”behöver”. Det är ju hans första jul! Men eftersom vi ska åka snart så får det inte vara för stora grejer om vi ska ta med det till Brasilien. Vad är då inte bättre än Babblarna!?! Babblarna finns nämligen inte bara på youtube, utan också som små plastfigurer, böcker, dataspel och mycket mer! Ni hittar Babblarna i alla möjliga former på Hatten Förlag.

20131206-153517.jpg

Lucas kommer få Babblarna i plastfigurer och två böcker, ni hittar det i ett paketpris på Hatten förlags hemsida HÄR! Kostar 325 kr! Men jag upptäckte precis att det är tillfälligt slut, men åter i lager i mars. Men det finns några andra Babblarna-paket som man kan köpa HÄR!

2 reaktioner på ”Julklappstips till bebis!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − 3 =