Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Kalasfin

Idag är vi bjudna till två födelsedagskalas. Den ena är Jairs systerson, Ericles som fyller 18 och den andra är en kvinna som fyller 80 år. Vi funderar på att gå på båda :-)

Jag har gjort mig kalasfin för att gå på Ericles fest som skulle börja klockan 15.

20140426-155343.jpg

20140426-155409.jpg

Här i favelan är det lite enklare klädkod så det jag har tagit på mig idag är perfekt för Ericles fest. Men inför 80 årsfesten så behöver jag ta på mig något lite finare och förmodligen kommer jag köra på högklackat.

Vi har inte bestämt om vi ska gå på 80 årsfesten än eller inte. Vår familj är inbjudna, men vi har bara två ”biljetter”. När man bjuder in till fest här och vill vara säkra på antalet gäster som kommer så skickar man med biljetter. Man bjuder alltså in familjen, men för att inte hela släkten ska komma lägger man i biljetter för att begränsa antalet gäster.

20140426-160125.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 6 = åtta