Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Karatespark rakt på blåsan!

Strax efter lunch hade jag ett 30 minuter långt möte på jobbet. När jag gick in på mötet så var jag inte kissenödig… Efter typ 15 min när jag hade druckit upp mitt kaffe så kände jag mig lite kissenödig… Antagligen tyckte bebis att det var trångt i magen o dags för mig att gå på toa för kort därefter kände jag en riktig karatespark mot blåsan o plötsligt var jag så kissenödig att jag nästan inte kunde hålla mig! Shit tänkte jag, men försökte ändå hålla mig. Men min lilla bråkstake i magen slutade inte utan fortsatte spark hårt mot blåsan o tillslut frågade jag om jag behövdes mer eller om jag kunde gå från mötet eftersom jag var TVUNGEN att gå på toa! När jag reste mig upp för att gå så kunde jag inte ens sträcka mig helt utan fick gå lite hukad i snabb takt mot toan!! Bebis du får ta det lugnt med din mamma!

20121022-204151.jpg

Förresten, jag tycker det känns som magen har växt en del över helgen bara.. :)

2 reaktioner på ”Karatespark rakt på blåsan!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju + = 16