Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Klappa händerna och skaka på huvudet

Julveckan lärde sig Lucas att klappa händerna. Nu klappar han till och med så högt att det låter :-) Han lärde sig också att skaka på huvudet. På dom sakerna lyckades vi filma. Här kommer videon!

[videofyme id=”4792233″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Oxh9Si7kH58[/youtube]
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = sex