Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Klippa bebishår

Snart börjar det bli dags för Lucas första frisörbesök. Hans hår är lååångt! Men det syns inte eftersom håret är så krulligt. Just nu superkrulligt hår. Det har han haft ända sen vi kom till Brasilien. I Sverige blev hans hår bara sådär superkrulligt när han var svettig eller när han precis hade duschat. Här verkar det som att luftfuktigheten gör så att hans hår alltid är fullt med skruvar. Det ska bli spännande att se om det fortfarande är lika lockigt när vi kommer hem till Sverige. Om det inte är lika krulligt så kommer väl håret nå ner till nästippen! Just nu räcker håret till en bit nedanför ögonen. Det ser man när man duschar honom och håret blir blött.

Jag tycker det känns lite vemodigt att klippa Lucas hår. Dels för att han är så söt i sitt hår, men också för att det påminner mig om förlossningen. Lucas tappade aldrig sitt hår som han hade när han föddes så topparna på det håret han har nu fanns ju där när han föddes. Knäpp jag är va!?!?! När det väl blir dags att klippa honom, funderar jag på att klippa en liten större hårlock som jag kan spara. Mamma sparade en lock från mitt bebishår som hon klistrade in i mitt fotoalbum. Jag tycker det var ganska gulligt :-)

20140418-121129.jpg

En reaktion på ”Klippa bebishår
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 4