Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Klippa håret när det är full måne

Jairs mamma är otroligt skrockfull. Hon sa till mig i fredags att jag inte skulle klippa mig för det var inte full måne. Efter en snabb titt i almanackan bestämdes det att jag skulle klippa mig på tisdagen istället, alltså idag, för inatt är det full måne. Man kan klippa sig två andra gånger i veckan också och det är när månen är halv för då växer håret snabbar och när det är nymåne.

Nu har jag iaf gjort mig ordning för att klippa mig idag, nu väntar jag bara på att Jairs syster ska visa var frisören ligger :-)

20140429-132013.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − = sju