Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Kort men friskt

Det känns lite trist när jag borstar håret nu, att det är så kort, men det är iaf friskt. Innan hade jag hår till nedanför brösten, men nu är håret ovanför brösten. Men jag är iaf glad att jag har hyfsat långt och FRISKT hår :-)

20140503-220812.jpg

En reaktion på ”Kort men friskt
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + 4 =