Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Långfredag är fest här

Idag är det långfredag, men långfredag i Brasilien är varken lång eller lugn som jag är van vid! Vi åkte till Camaçari igår och här det full fest. Jag har redan sett grannkillarna spela fotboll i kjolar och dricka vin. Här är det vin som gäller idag på långfredagen, men många dricker öl ändå. Brasilien är ET öl-land.

Idag har vi ätit fisk som är typiskt för Brasilien. Och massa andra brasilianska rätter typiskt för brasilien. Jag kan säga att jag är MÄTT och det känns som jag aldrig kommer bli hungrig igen!

20140418-202900.jpg

En reaktion på ”Långfredag är fest här
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × åtta =