Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Lärt sig att gå ner från sängen själv!

En annan sak Lucas har lärt sig den här veckan är hur man går ner från sängen själv. Det var pappa Jair som tyckte att det var på tiden efter att skrutt ramlat ur sängen för första gången och förhoppningsvis enda gången :-)  Det tog inte mer än ett par gånger innan Lucas klarade det själv. Nu kan han gå ner från sängen själv om man vänder honom så att benen är närmast sängkanten. Han är superförsiktig och går ner långsamt så han ramlar inte. Men om man sätter honom upp i sängen en bit ifrån kanten så måste man instruera honom att vända på sig för att fötterna måste vara först. Jag har gjort några videos på detta såklart :-) Här är en av dom :-)

[videofyme id=”6301629″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pVFvWZsw4Q0[/youtube]

En reaktion på ”Lärt sig att gå ner från sängen själv!

  1. Haha gullunge! Så gör Kian också :) Det är roligt när man tittar på deras ansiktsuttryck, det ser ut som att de tänker ”Var är golvet? Var detta verkligen en bra idé?” och deras glädje när de landar :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 8 = fjorton