Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Lättare att vara med och tävla!

Nu gör vi det lättare att vara med och tävla om ett babynest, värde 450 kr!! Jag har insett att det är många läsare som inte har facebook som gärna vill vara med och tävla. Så vi bestämde idag att vi skulle lätta upp kraven för att vara med och tävla. Ni behöver alltså inte längre dela tävlingsinlägget på facebook, MEN givetvis så uppskattas det om ni vill göra det ändå :-)

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är:
– Berätta vilket babynest som är din favorit och varför du skulle vilja vinna ett nest

Ni hittar tävlingen HÄR!

20140215-120910.jpg

Ett babynest är en ombonad och trygg sovplats till din nyfödda bebis. Nyfödda bebisar sover ofta bättre när det blir trångt och ombonat än ensamma i en stor spjälsäng. Nestet är perfekt att använda i spjälsängen, vagnen eller mellan föräldrarna i sängen.

Den tävlingen avslutas redan på lördag så se till att inte missa att vara med i den!

Passar även på att påminna om den andra tävlingen här på bloggen där ni kan vinna en Easyhug bärsjal. Det får ni absolut inte missa! Ni hittar den tävlingen HÄR!

20140219-124728.jpg

Jag har skrivit många inlägg om vår älskade Easyhug som jag bär Lucas i varje dag :-) Jag kan varmt rekommendera den så passa på att vara med och tävla nu! Tävlingen avslutas fredagen den 7:e mars klockan 16.00!

En reaktion på ”Lättare att vara med och tävla!

  1. Vad fina dom är! Ugglorna är dock min favorit. Önskar att vinna ett till oss själva. Nr 2 är snart på G och med en vilde hemma behövs det en trygg plats för bebisen att ta vägen. Håller tummarna!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 6 = tre