Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Liten gubbe i Bahia-kläder

Idag spelar Bahia, Jairs favvo-fotbollslag, i den brasilianska kuppen, så vi knallade iväg till shopping under matchen (vi har inte kanalen som matchen visas på) och köpte Bahia-kläder till Lucas. Vi tog på honom kläderna direkt i butiken. Direkt när vi hade fått på honom kläderna så gjorde Bahia 2-0. Dom som jobbade i butiken sa att Lucas var en lyckobebbe :-) Han blev så söt i sina Bahia-kläder :-)

20140427-223010.jpg

20140427-223029.jpg

En reaktion på ”Liten gubbe i Bahia-kläder
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × = 35