Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Livsfarligt arbete

Jag beundrar verkligen Jairs pappa som är 63 år och ändå jobbar på som en ungdom. På nätterna jobbar han som säkerhetsvakt på ett företag och på dagarna så jobbar han här hemma med att bygga huset. Och han är aldrig ledig. Han jobbar varenda dag och nån gång på två eller tre veckor har han en dag ledigt!

Nu det sista så har Jairs pappa ändrat planerna på hur utbyggnaden av huset ska se ut. Istället för att bygga ett vardagsrum som är supervarmt så har han valt att bygga en altan med tak och direkt börja med övervåningen istället. Våra 10 000 kr räckte till att göra det dyrast på huset, nämligen grunden. Men nu är våra pengar slut så Jairs brosa i Portugal hjälper till med dom sista pengarna för att göra övervåningen :-)

Så här såg det ut när Jairs pappa spikade upp formen för att gjuta ramen till golvet. Livsfarligt om du frågar mig!!!! Dessutom så stod inte den där stegen upp mot nånting. Det var Jairs brosa som höll upp stegen!!!

20140219-135914.jpg

20140219-140149.jpg

20140219-140313.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 1