Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Lucas är blond

Här är allt som inte är svart eller mörkbrunt, blont! Jag tycker det är jättekul! Enligt familjen så är mitt hår vitt och Lucas hår är blont eller möjligtvis guldigt :-)

En bild på skrutts lockar :-)

20140421-135909.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × = 32