Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

2 reaktioner på ”Lucas är en glad plutt!

    1. Ja det är så härligt med det där riktiga skrattet!! Det kommer snart ska du se. Jo jag har instagram men jag använder det aldrig. Jag lovar att säga till om jag blir lite bättre på att använda det.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− tre = 2