Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Lucas första bad

Lucas fick sitt första bad här på BB idag. Jag tyckte det kändes bra att en sköterska var med och visade hur vi skulle göra. Han tyckte inte att det var så kul att bada som vi hoppades, men när vi vände på honom och tvättade ryggen så blev han plötsligt helt tyst. Så simma kanske är roligare än att ligga på rygg i badet :-)

20130318-183117.jpg

2 reaktioner på ”Lucas första bad

  1. Så himla kul att få följa med nu när er lilla bebis kommit ut! :) Jag har ju lite tid kvar själv(är beräknad till slutet av juni) å jag är så himla tacksam för alla tips och test av saker som du gör!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = två