Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Lucas första steg – video

Jag berättade ju att Lucas gick sina första steg när vi var i Camacari och att vi gjorde några videos på det. Här är den bästa videon (två videos i en).

 

[videofyme id=”6509483″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7aysNOP69hs[/youtube]

En reaktion på ”Lucas första steg – video
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = fem