Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Lucka 16 är öppen!

Godmorgon alla läsare!
Denna morgon öppnar vi lucka 16!

Lucka 16

I lucka 16 hittar vi den söta lilla nallen, Pino! I dagens lucka kan ni vinna ett bokpaket på 3 böcker och en DVD med 10 filmer av Pino-böckerna, värde 277 kr! I bokpaketet ingår:

 • Pino på skattjakt
 • Pino’s jul
 • Pino’s dagbok
 • Pino och hans vänner DVD
 • 20131207-230029.jpg

  Pino’s dagbok läser vi som godnattsaga för Lucas. Den slutar nämligen med Nu sover Pino och då är det perfekt att säga till Lucas att han också ska sova.
   

  Det enda ni behöver göra är:

  • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se! Är du inte medlem i något socialt medie? Kolla HÄR hur du ska göra för att delta!
  • Utslagsfråga: Hur många böcker har vi i vår bokhylla?
  • Berätta vem som kommer få bokpaketet om ni skulle vinna.

   

  OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
  Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

  Lycka till!

  44 reaktioner på ”Lucka 16 är öppen!

  1. 42 tror jag att ni har

   Det är till min son, han vill inte sitta still en enda sekund och kolla film! (det ENDA som funkar är babblarna-första låten, men hur kul är dte att sätta på den dagligen? Så jag testar olika filmer för att se om något fastnar, än så länge har INGET gjort det :)

  2. 138 böcker tror jag ni har :)
   Om jag inner kommer hela paketet läggas under granen och gå till minstingen som älskar att sitta och bläddra i böcker!

   Mvh Maria

  3. 57 böcker är min gissning.

   Vinnenr jag blir sonen mera kulturell och får böcker och film såklart..
   Anna Larsson på FB

  4. Jag är jättegärna med och tävlar, vill så gärna vinna Pino grejer. Har tipsat tidigare på min blogg. Det var en svår fråga om hur många böcker i bokhyllan, men gissar på 29 böcker. Har jag turen att vinna skall jag ge detta paket till mitt barnbarn Hugo. Mvh Liselotte

  5. ÄLSKAR PINO böckerna!!! och mina älsklingar Elliot och Matias med ( nåja Matias är still 5 minuter )
   Jag har delat tävlingen offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
   Jag tror att ni har 173 böcker fast om de står i bokhyllan allihopa vet jag inte.
   ja böckerna är ju till Elliot förstås!! :)
   KRAMEN!! <3

  6. Jag gissar på 50 :)

   Detta fina paket skulle min son Adian på snart 4 månader få :)

   Har delat på fb sedan tidigare Loppis Lisa på fb

  7. Jag gissar på 37 böcker. Min dotter Alva skulle få denna fina vinst. Hon är åtta månader nu och har fått intresse för böcker. Hon älska när jag läser för henne enda gången hon sitter riktigt still. /Marie Sjöström

  8. Om jag vann skulle jag dela upp böckerna på sonen och hans kusin. Och kusinen behöver utöka sitt ordförråd och då varför inte börja med Pino? tror det skulle vara uppskattat hos kusinen, och även sonen som kommer få en utav böckerna. sonen gillar Pino och hans vänner.
   Jag gissar på att ni har 27 stycken böcker.

  9. Jag gissar på 23 böcker:) jag hade gett paketet till mig och min dotter så att vi har något kul att läsa/titta på :) perfekt julklapp till oss!

  10. Jag gissar på 73 böcker.

   Såklart skulle vår älskade lille son, vår stjärna, få böckerna – vilket skulle uppskattas stort av honom! De böckerna är ju så fina, både till handling och illustrationerna :)

   Håller tummarna!

  11. Oj det kan ju vara hur många eller hur få som helst.. får gissa på 102 för det har vi i vår bokhylla 😉

   Min PinoÄLSKANDE dotter hade givetvis fått paketet. Hon har massa Pino böcker men ingen av dessa faktiskt :)

   Har tipsat tidigare i bloggen.
   Ha en fin dag !

  12. Delat din blogg på facebook men förstår inte hur jag ska länka till de, Men heter Elin inerius där.om du kan gå in och kolla? =)

   Tror ni har 55 böcker.
   Jag skulle ge de här fina bokpaketet till min dotter på snart 8 månader!

  13. Jag tror ni har 55 böcker!
   Min grabb skulle få det här paketet, han älskar Pino.. när han kollat på sin dvd med Pino för sjuttioelfte gången i rad brukar jag kalla honom Pina istället, haha! 😛
   Jag har tipsat på min blogg om kalendern sen förut. :)

  14. Jag tror ni har 43 böcker. Såklart skulle min son få grejerna om jag vann, eftersom han är så liten än så behöver bokhyllan definitivt fyllas på!

  15. Delat innan på Fb Tina Carlström.
   Jag tror ni har 129 böcker.

   Självklart skulle mina barn få dessa böcker, de älskar PINO, men vi har tyvärr bara 2 st hemma.

  16. Oj, den var klurig… 42 böcker!

   Lilleman på 20 månader skulle få bokpsketet i julklapp!
   Tror att det skulle passa honom perfekt nu för han har verkligen börjat älska att läsa!
  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


  sex − 4 =